Uitvaartcentrum Oosterbeek

Oosterbeek locatie

Sinds juni 2009 is Mijnhart Uitvaartverzorging gevestigd in de voormalige Goede Herderkerk aan de Utrechtseweg 220 te Oosterbeek. Het kerkgebouw is, na een grondige verbouwing die 10 maanden in beslag heeft genomen, aan de buitenzijde vrijwel onveranderd gebleven maar heeft aan de binnenkant een ware metamorfose ondergaan en voldoet aan alle eisen van deze tijd. Het uitvaartcentrum biedt alle faciliteiten om, indien u dit wenst, het afscheid van een dierbare zoveel mogelijk onder één dak te laten plaatsvinden.

 

Aula

De grote aula biedt plaats aan ongeveer 160 mensen. Er is een geluidsinstallatie aanwezig en er is een groot plasma-scherm waarop beelden kunnen worden getoond. Indien u dit wenst kan er van de uitvaartplechtigheid een geluidsopname worden gemaakt en zelfs een dvd-opname behoort tot de mogelijkheden, daarvoor zijn achter in de aula twee vaste camera’s geïnstalleerd.

 

Ontvangst en condoleanceruimtes

Er zijn twee ontvangst-/condoleanceruimtes. De kleine ontvangstruimte beneden is geschikt voor een gezelschap van ongeveer 30 personen. De grote ontvangstruimte op de eerste verdieping biedt plaats aan ongeveer 160 personen. Er is een lift aanwezig voor wie minder goed ter been is. Op het gebied van catering is vrijwel alles mogelijk, van een kopje koffie met een plak cake tot een glas wijn en een hartig hapje. Groot voordeel van onze eigen condoleanceruimtes is ook dat een kleine uitloop in tijd vaak geen probleem is, in tegenstelling tot de crematoria, waar u gehouden bent aan de afgesproken tijden.

 

24-uurs kamers

Ons uitvaartcentrum beschikt over twee 24-uurs opbaarkamers. Op ieder gewenst moment van de dag (en de nacht) kunt u daar terecht om samen te zijn met uw dierbare overledene. Met een speciale sleutel heeft u toegang tot deze zijvleugel. Daarnaast kunt u ook persoonlijke voorwerpen meenemen van thuis om de kamer een ‘eigen’ sfeer te geven.

 

Parkeren

Bij ons uitvaartcentrum is op eigen terrein voldoende parkeergelegenheid.

Meer weten?

Foto met bar

Mijnhart Oosterbeek

Oosterbeek

Utrechtseweg 220
6862 AZ Oosterbeek

Meer informatie…

Mijnhart Wageningen

Wageningen

Generaal Foulkesweg 50
6703 BT Wageningen

Meer informatie…

Mijnhart Heelsum

Heelsum

Kamperdijklaan 6
6866 BR Heelsum

Meer informatie…