Drukwerk

Rouwkaarten

De belangrijkste verschuiving die we de laatste jaren hebben gezien is waarschijnlijk wel de wens van de nabestaanden met betrekking tot het rouwdrukwerk; de afbeeldingen op de kaarten worden steeds persoonlijker, het papier mag dikker en de formaten zijn divers.

Wij beschikken over een eigen drukkerij met moderne opmaak en afwerkingsapparatuur. Wij maken gebruik van verschillende kwaliteiten papier met bijpassende enveloppen. Aan de hand van uw keuze, voorkeuren en een eventueel toegezonden afbeelding, ontwerpen wij voor en met u een persoonlijke en unieke kaart. Misschien heeft u met uw partner bijzondere foto’s gemaakt van een indrukwekkende reis en wilt u daar een foto van gebruiken. Of u heeft nog een mooie, door uw vader of moeder getekende afbeelding.

Op deze manier kan een rouwkaart een bijdrage leveren aan een mooie herinnering. Natuurlijk beschikken wij ook over een standaardcollectie met traditionele brieven zoals Oud Hollands geschept papier, kaarten met standaard afbeeldingen. Naast een rouwkaart kunnen wij in onze drukkerij ook dankbetuigingskaarten, bidprentjes en liturgieën ontwerpen en drukken. Ook hierin kan er gekozen worden voor een persoonlijke uiting, passend bij de gekozen rouwkaart. Onze uitvaartbegeleiders kunnen u voorbeelden laten zien en helpen u graag bij het opstellen van de rouwkaart en specifieke wensen. De rouwkaarten hoeven niet altijd direct verstuurd te worden. Neem hiervoor dan ook voldoende tijd.

Ook bij Mijnhart blijft duurzaamheid een belangrijk thema. Aandacht voor het milieu mogen wij niet uit het oog verliezen. Dat betekent ook verantwoord omgaan met papier, toners worden gerecycled en afval wordt gescheiden.

Meer weten?