24-uurs kamer
Aula
Ontvangstruimte

24-uurs kamers

Het rouwcentrum beschikt over twee 24-uurs kamers. Hier kunt u op ieder gewenst moment van de dag (en nacht) terecht om samen te zijn met uw dierbare overledene. U kunt hier ook (in beperkte kring) afscheid nemen. Met een speciale sleutel heeft u exclusief toegang tot deze zijvleugel. De kamers zijn huiselijk ingericht en u kunt er zelf koffie en thee zetten. Daarnaast kunt u ook persoonlijke voorwerpen meenemen van thuis om de kamer een 'eigen' sfeer te geven.

Ontvangst/condoleanceruimtes

Er zijn ontvangst-/condoleanceruimtes met een afzonderlijke kamer waar u afscheid kunt nemen van de overledene. De grote ontvangstruimte op de eerste verdieping biedt plaats aan ongeveer 100 mensen. Voor wie minder goed ter been is, is een lift aanwezig.
De kleinere ontvangstruimte beneden is geschikt voor een gezelschap van ongeveer 30 personen
Op het gebied van catering is vrijwel alles mogelijk, van een kopje koffie tot een glas wijn en een hartig hapje. Belangrijk voordeel van eigen condoleanceruimtes is ook dat een kleine uitloop in tijd vaak geen probleem is, in tegenstelling met de crematoria, waar u gehouden bent aan de afgesproken tijden.

Aula

De aula biedt plaats aan ongeveer 160 personen.
Er is een geluidsinstallatie aanwezig en een groot lcd-scherm waarop beelden kunnen worden vertoond. Indien u dit wenst kan er van de uitvaartplechtigheid een geluidsopname worden gemaakt. Ook een dvd-opname behoort tot de mogelijkheden.

Parkeren

Bij het uitvaartcentrum is parkeergelegenheid voor ongeveer 50 auto's.